Vegansk trøffelkage

Det lyder nok for godt til at være sandt, at man kan lave en kage udelukkende på få, naturlige ingredienser, men som stadig smager af snasket studenterbrød/romkugler/trøfler fra bageren og med fuldstændig rette konsistens! Men det er ingen løgn, og min sidste dages kagelyst blev i den grad stillet (og spist til forret til aftensmad – griner 😀 ) Opskriften skal I bestemt ikke snydes for, så den kommer lige her! Følgende ingredienser puttes i foodprocessor/blendes med stavblender etc:

* 350gram butter beans/Lima bønner – drænet vægt

* 200 g friske dadler 

* 3 spsk. kakaopulver med god top

* 3 spsk. kokosolie med god top 

* 1 lille tsk. romessens

* 1 lille tsk salt

* 1 lille sjat vand

Når det hele er blendet sammen og fået den rette konsistens og smag – smag det til 😀 Put bagepapir i et mindre fad og tryk kage massen ud, sæt den på køl og vent 2-3 timer til den har sat sig – herefter tilsættes glasur efter eget valg . Jeg toppede med hvid glasur, kakaopulver, peanutbutter og kakao nibs. Mén jeg vil nok næste gang smelte mørk chokolade og lade det størkne ovenpå – så måske det er hvad du skal prøve? 🙂

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: