Røde havregrynsboller (glutenfri og veganske)

Nej, vi snakker ikke smagen af en god klassisk hvid-fødselsdagsbolle, men istedet en dejlig bastant og anderledes bolle som man kan spise lige fra hånden 😀

Opskrift Havregrynsboller

170 gram øko grov valsede havregryn

1 håndfuld øko kokosmel

1 håndfuld øko solsikke kerner

1 håndful øko rosiner

15 øko mandler 

1 øko gulerod – revet

1 lille øko rødebede – revet

200 ml vand

Lidt Himalaya salt

Instruktioner:

Bland alle ingredienser sammen i en skål til du har en klistret masse. Sæt dejen i køleskabet i 2-4 timer.


Tænd for ovnen 200 grader – varmluft.

Form dem med en ske og put dem på en bageplade.


Bag i 15-20 minutter.

Nærings indhold pr bolle:

135 kcal.

3,9 gram protein

5,9 gram fedt

18,2 gram kulhydrat

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: