Massage og sportsbehandling

Som uddannet fysiurgisk massør og sportsbehandler (læge og fysioterapeut eksamineret til et 12-tal) tilbyder jeg massage. Jeg er specialiseret i sportsmassage og har god erfaring med skadesbehandling især ved de klassiske løberskader.

Er du interesseret i en behandling, døjer med en specifik skade og mangler råd, eller bare gerne vil høre mere – så send mig en mail på sisselnm@hotmail.com

Udtalelser og anbefalinger fra kunder

“Jeg havde i over flere måneder ikke kunnet løbet grundet et knæ der blev irriteret og hævet op, efter blot et par behandlinger hos Sissel kunne jeg pludselig løbe igen, uden smerter eller besvær, og mit knæ hævede slet ikke op længere”

Anne

Jeg har gennem nogen tid – hen over sommeren, gået til massage hos Sissel, da jeg havde store opspændings problemer i min nakke/ skulder p.g.a. en betændt og hævet slimsæk i skuldre, hvor jeg havde fået et par blokader, der ikke helt havde haft den ønskede effekt.

Problemerne gjorde, at jeg havde svært ved at sove og i det hele taget af slappe af. Efter blot nogle få besøg hos Sissel havde jeg det langt bedre. At man igen kunne slappe af, gav overskud til flere ting – både i en travl arbejdssituation, hvor jeg køre meget bil – men også privat.

Det viste sig også, at jeg havde meget stor glæde af massage længere ned i ryggen og skulderbladene, hvilket klart var Sissels fortjeneste. Det var en yderst kompetent behandling.

Det var på alle mulige måder en meget positiv oplevelse. Også en rigtig behagelig og afslappe måde tingene blev grebet an på, og Sissel virker til i bund og grund, at have et rigtig dejligt væsen. Og man nyder at være der. Problemet er nu blot, at hun har forladt Fredericia”

René

“Tak for de behandlinger jeg fik hos dig for kramper i benene, der er ingen problemer mere og jeg følger de anbefalinger du gav med nogle øvelser jeg selv kan gøre”

Finn

Du kan altid kontakte mig lige her 🙂


Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: