Havre knækbrød

Ingredienser:

2 cup grovvalset havregryn
1/4 cup kokosmel (kan undlades – men giver en lækker smag)
1/2 cup Jomfru oliven olie
1 cup frø/kernemix (altså sådan en blanding med græskarkerner, hørfrø osv)
1 håndfuld rosiner
1,5 cup Vand
1 tsk bagepulver
1,5 tsk himalaya salt

Alt mixes sammen med en ske i en skål.
“Dejen” fordeles på tre stykker bagepapir der passer til en bradepande, og et nyt stykke bagepapir ligges ovenpå, og tryk med enten hænder eller rul dejen ud med kagerulle så den bliver helt helt heeelt fin tynd. Fjern så det øverste stykke bagepapir – skær dejen forsigtet igennem, så knækbrødene er i rektangler/kvadrater whatever.
Ind i ovnen 180 grader varm luft for ca 40 minutter – hold øje med dem, fang dem før de bliver sorte – men de skal være godt brune 😉

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: