Dadelkugler

25 dadler
4 tsk kokosmel
2 spsk usødet kakaopulver/rå kakaopulver
4 tsk mandel mel eller mandler blended til mel
Et shot vand eller saften fra en appelsin.

For pynt: Tørrede gojibær, rå lakridspulver, kokosmel og eller usødet/rå kakaopulver.

Fjern stenene fra alle dadler. Blend det sammen til en blød masse med food processor eller stav blender. Put alle de andre ingredienser i og blend det sammen. Massen er meget klistret – men det skal den være, så bliver de lækrest 😉 Så nu skal hænderne fedtes ind, for nu skal de rulles til kugler, barer eller hvad du nu foretrækker. Rul dem efterfølgende i den topping du har valgt, mig selv er helt vild med tørrede gojibær og kokosmel.
De kan spises ligesom de er lavet, men vil nu foretrække dem efter de har været i køleskabet. Nyd dem med god samvittighed 😀

truffles.png
Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: